iTOP – najbolji, najlakši i najjeftiniji put do zdravog i lepog osmeha

07.10.2011

Cilj stručnog tima “Dr Novakov“ je da svojim pacijentima obezbedi najbolje od najboljeg na tržištu iz domena stomatoloških usluga. Upoznavanjem najnovijih tehnika, obezbeđujemo Vam najbolju uslugu u cilju očuvanja i unapređenja Vašeg oralnog zdravlja.

Poznato Vam je da je prevencija najbolji, najlakši i najjeftiniji put do zdravog i lepog osmeha. Da bi Vam olakšala taj put, Dr Savka Novakov je, ispred stručnog tima “Dr Novakov“, završila stručni kurs “iTOP - Basic Level“ (individually trained oral profylaxis) koji se bazira na individualnom pristupu u određivanju najboljeg načina održavanja oralne higijene. Nijedan pacijent nema isto stanje oralnog zdravlja, pa je samim tim i način održavanja oralne higijene drugačiji za sve.

Primenjujući osnove iTOP-a i najnovija atraumatična sredstva za održavanje oralne higijene postižemo svoj cilj, na zadovoljstvo naših pacijenata!

Na redovnom kontrolnom pregledu u stomatološkoj ordinaciji "DR NOVAKOV" pored motivacije, dobijate i savet koja sredstva za oralnu higijenu su najbolja za Vaše oralno zdravlje i obučavamo Vas kako da ih pravilno koristite. Ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu šta je najbolje za Vas, slobodno nam se obratite putem telefona 063 33 75 46 ili nam pišite na naš mail: novakovdr@gmail.com